AnnonceLuk annonce
Engagerede borgere afvikler workshops

10-10-2018

 Kristian Olsen, formand Havnsø Lokalråd (tv), Ernst Johansen, formand arbejdsgruppen (th). Privatfoto

Havnsø er en by i rivende udvikling. Havnsø Lokalråd blev oprettet i januar 2018, og nu er det tid at samle alle forslag til en egentlig udviklingsplan for Havnsø!

En flok engagerede borgere er gået sammen med bestyrelsesmedlemmer fra Havnsø Lokalråd i en arbejdsgruppe, der sammen med Kalundborg Kommune skal tilrettelægge, skabe opmærksomhed omkring og afvikle to Workshops i Havnsø.

De to workshops afholdes på Havnsø Lejren 1/11 og 21/11 - begge dage kl. 18.30-21.30.

Havnsø Lokalråd og Kalundborg Kommune understøtter processen med at udvikle en helhedsplan for Havnsø. Lokalrådet er drivkraften i forløbet, men indholdet skal komme fra hele Havnsø, og derfor inviteres alle til at deltage i to workshops, hvor alle de forslag, Havnsø Lokalråd har modtaget, bliver præsenteret og drøftet - og der er masser af plads til at komme med yderligere forslag.

Hvorfor?
Lokalrådet har modtaget rigtig mange gode forslag, der omhandler alt fra rekreative faciliteter, trafiksikkerhed, muligheder for fællesskab og bedre forhold for de erhvervsdrivende.
Det er nu tid til at samle og prioritere alle gamle og nye forslag til en sammenhængende udviklingsplan, som Lokalrådet og arbejdsgruppen med hjælp fra Kalundborg Kommune kan udforme efter de to workshops.

Hvordan?
Efter en generel drøftelse og prioritering af de forskellige forslag, vil der efter Workshop 2 blive nedsat arbejdsgrupper, som efterfølgende sammen med Lokalrådet kan undersøge og udforme forskellige konkrete projekter, der bliver prioriteret på de to workshops.

Arbejdsgrupperne kommer til at bestå af en gruppe af de, der er særligt interesserede i eller besidder vigtig viden om de enkelte projekter.

Kalundborg Kommune vil understøtte denne proces, og Lokalrådet kan løbende bede om hjælp til forskellige konkrete undersøgelser, tegninger mm.

Hvor?
Havnsølejren, Strandvej 40, Havnsø, 4591 Føllenslev.
Tilmelding gerne via tilmeld.havnsoelokalraad.dk, så vi ved, hvor mange, vi skal sørge for kaffe, vand og sandwich til.
 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0