AnnonceLuk annonce
Jazz og god mad.

11-10-2018

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kirke Helsinge Forsamlingshus inviterer til spisning og underholdning ved Jessens Swing Trio den 2. november. 

Kirke Helsinge Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene inviterer til en hyggelig aften med spisning og musikunderholdning fredag d. 2. november. Dørene åbnes til fællesspisning kl. 18 og kl. 20 går Jessens Swing Trio på scenen. 

Jessens Swing Trio tilbyder alsidig kammerjazz fra kendte evergreens. Bandet kommer med fortolkninger af den danske og nordiske sangskat og masser af amerikanske evergreens samt latins, udført i afslappet Finn Ziegler/Svend Asmussen-stil. 

Kapelmester er Peter Jessen, der gennem et langt liv i musikkens tjeneste har spillet i snart sagt alle genrer, som akkompagnement til kendte dansktop-solister i de glade 70'ere, undervist på diverse musikskoler, højskoler og efterskoler, for ikke at tale om masser af jazzspil med mange af landets koryfæer. Derud over består trioen af Bandet består Claus Boysen på guitar, Kristian Jessen på kontrabas og Peter Jessen på violin. 

Tilmelding foregår direkte til Kirke Helsinge Forsamlingshus ved Heino Andersen på tlf. 25447451 senest d. 26. oktober.

Er man interesseret i flere spændende kultur- eller musik arrangementer i forsamlingshusene i Kalundborg Kommune, så kan man med fordel få inspiration på www.kalundborglif.dk Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0