AnnonceLuk annonce
Sølvmedalje til dygtig elev

04-10-2018

Michéle Hansen, der er 1.års elev hos bageren i Kvickly Kalundborg har netop vundet sølvmedalje. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Michéle Hansen, der er førsteårs elev hos bageren i Kvickly Kalundborg har netop modtaget en flot sølvmedalje i konkurrencen Talent 2018 i specialbrød. 

20-årig Michéle Hansen står i lære hos bagermester Tommy Jensen i Kvickly Kalundborg, hvor bagermesteren er stolt. Michéle Hansen har nemlig lige vundet sølvmedalje i en konkurrence. Det er konkurrencen Talent 2018 i specialbrød, som den unge bagerelev vandt sølvmedalje i.

Sidste år kunne Kvickly Kalundborg ligeledes bryste sig af en dygtig elev, Pernille Holm Andersen, der modtog guldmedalje ved samme konkurrence samt ved sin svendeprøve.

Læs også Guld Pernille

Michéle Hansen vandt med sit Bornholmsk Fuldkornsbrød, der dog ikke er kommet i produktion endnu, men det kommer, fortæller bagermester Tommy Jensen.

Det var Bager- & Konditormestre i Danmark (BKD), der overrakte Michéle Hansen sin sølvmedalje.

Lyserød Lørdag – vind en diamantring

Bageren i Kvickly Kalundborg fortalte i samme omgang, at man lige nu i samarbejde med Føtex og Swärds Guldsmedje i Kalundborg sælger gåsebryst og morgentilbud, hvor en del af beløbet går til Kræftens Bekæmpelse i anledning af Lyserød Lørdag. Derudover kan man vinde en diamantring til en værdi af kr. 10.000,- fra Swärds Guldsmedje, eller en cykel til en værdi af kr. 3.000,- sponsoreret at Kvickly Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0