AnnonceLuk annonce
Frivillige hyldes endnu engang

19-09-2018

Underholdningen er lagt i hænderne på hypnotisør Mikkel R, Karlsen.

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune fejrer Frivillig Fredag for 6. gang, i år med uddeling af frivilligprisen og underholdning med Mikkel R, Karlsen.

Den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag fejres traditionen tro i Kalundborg. 325 frivillige ildsjæle fra mere end 80 foreninger samles fredag d. 28. september i samlingssalen på Kalundborg Gymnasium, hvor der både er uddeling af frivilligprisen, buffet og underholdning.

Kalundborg Kommune har inviteret alle interesserede frivillige ildsjæle til en hyggelig eftermiddag med lækkert mad, overrækkelse af Frivilligprisen til ildsjæle inden for det frivillige sociale arbejde 2018, samt underholdning med den psykologiske entertainer Mikkel R. Karlsen, som i flere sammenhænge har optrådt på TV, med hans ufattelige evner. Han har bl.a. forudsagt Ekstra Bladets forside fem dage før den udkom, og som den første person nogensinde forudsagde han det endelige beløb til et indsamlingsshow.

Det er alle typer af frivillige der deltager, der er repræsentanter fra gymnastikforeninger, spejdere, vågekoner, patientforeninger, cykelpiloter mv.

Det er 6. gang at Frivillig Fredag fejres i Kalundborg Kommune.

Programmet for dagen:

Kl. 16.00    Dørene åbner

Kl. 16.15    Velkomst ved borgmester Martin Damm

Kl. 16.20    Overrækkelse af frivilligprisen til ildsjæle inden for det frivillige sociale område, ved formand for Indstillingsudvalget Peter Jacobsen.

Kl. 16.30    Buffet med lette anretninger

Kl. 17.15    Showet Tankekontrol med Mikkel R, Karlsen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0