AnnonceLuk annonce
Indsamlere belønnes med sandwich og juice

17-09-2018

Meny Kalundborg er sponsor med sandwich og friskpresset juice til de frivillige indsamlere. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Den 22. september samler Alzheimerforeningen ind til fordel for de omkring 85.000 mennesker, der lever med en alvorlig demenssygdom og de ca. 400.000 pårørende, der står lige ved siden af. Meny Kalundborg sponserer sandwich og friskpresset juice til indsamlerne.

Hvert år i september sætter Alzheimerforeningen et særligt fokus på mennesker med demens og deres pårørende med en landsdækkende indsamling, som foreningen kalder Huskedagen. På Huskedagen er hundredvis af frivillige på gaden landet over for at samle penge ind og sætte fokus på demens, og på mange plejehjem og virksomheder bliver der bagt og spist Huskekager.

Huskedagen fejres altid på den nærmeste lørdag til den Internationale Alzheimerdag 21. september. 
I år fejres Huskedagen lørdag den 22. september også i Kalundborg, hvor frivillige vil samle ind til Alzheimerforeningen. I den forbindelse har Meny købmand Peter Egebæk lovet en sandwich og friskpresset juice til de indsamlere som har meldt sig, men der er stadig plads til flere frivillige indsamlere, som vil gøre en indsats for en god sag, oplyser Annette Nielsen, som er koordinator for indsamlingen i Kalundborg.

Tilmeld dig her: https://www.huskedagen.dk/tilmeld/

Hvad går pengene til? 
40-45 mennesker rammes hver dag af demens i Danmark. Og næsten 500.000 danskeres hverdag er berørt af demens – enten fordi de selv har en demenssygdom, eller fordi de er nære pårørende, venner eller kollegaer til en person med demens.

Pengene fra landsindsamlingen går til Alzheimerforeningens arbejde for at bekæmpe demenssygdomme samt for at forbedre vilkårene for mennesker med demens og deres pårørende. Vi støtter forskning i Alzheimers sygdom og andre demenssygdomme.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0