AnnonceLuk annonce
Nyt byggeri til godt 30 mio. kr. sat i gang

11-09-2018

Elevrådsformand Camilla Lyhne-Hansen foretog det andet spadestik til det nye byggeri. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Gymnasium og HF har i dag taget første spadestik til en om og tilbygning til en samlet pris af godt 30 millioner kroner.

Formand for Kalundborg gymnasium bestyrelse, Ole Glahn, elevrådsformand Camilla Lyhne-Hansen og rektor Peter Abildgaard Andersen tog i dag de første spadestik til gymnasiets nye tilbygning, i øsende regnvejr.

"Det er godt med lidt regnvejr, så bliver det nemmere at grave," sagde rektor Peter Abildgaard Andersen, inden Ole Glahn foretog det første spadestik på det nye byggeri.

Der skal bl.a. opføres en helt ny tilbygning i to plan på godt 300 kvadratmeter i grundplan, til den eksisterende bygningsmasse.

Den nye tilbygning skal huse gymnasiets faglokaler, og forventes at stå færdigt sidst i 2019.

Foruden den nye tilbygning skal der etableres en helt ny hovedindgang til gymnasiet og taget på den eksisterende bygning skal hæves for at give plads til et nyt ventilationssystem.

Det er det lokale firmaer Houg som er hovedentreprenør på selve bygningen, mens el firmaet Eiland får ansvaret for hele den tekniske del af byggeprojektet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0