AnnonceLuk annonce
Bliv klogere på ADHD

10-09-2018

Psykiatrien ved Region Sjælland holder foredrag på Høng Bibliotek om ADHD.

Hvad er ADHD? Hvordan diagnosticerer man? Og hvordan kommer ADHD til udtryk hos børn og unge?

2-3 procent af alle skoleelever menes at have ADHD, mens omkring 25 procent af de børn, der bliver udredt i psykiatrien, har ADHD. Samtidig er ADHD desværre også en diagnose, der ’misbruges’ som et skældsord: ”Du har da vist ADHD”, kan en hurtig replik lyde fra en klassekammerat.

"Bliv klogere på ADHD" er titlen på dette foredrag, og undervejs kan du blive klogere på udredningen og behandlingen, og du kan høre, hvordan man som pårørende kan støtte, og hvor man kan finde hjælp.

Derudover kan du høre en personlig fortælling om, hvordan ADHD er blevet tacklet gennem livet. Foredragsholderne er Jakob Ejgaard Hansen (ambassadør i EN AF OS) og Charlotte Eliassen og Anne Haahr Petersen, sygeplejersker med speciale i ADHD ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik, Region Sjælland.

Arrangementet er et samarbejde mellem Kalundborg Biblioteker og Psykiatrien Sjælland, og finder sted onsdag d. 3. oktober k. 19.00-21.30 på Høng Bibliotek, Odinsvej 27, Høng.

Psykiatrien ved Region Sjælland har i efteråret en række foredrag på de sjællandske biblioteker. På Kalundborg Biblioteker var man hurtige til at sige ja tak til at blive en del af denne vigtige foredragsrække.

Derfor vil der være bibliotekarer til stede, der har arrangeret en udstilling af bøger om emnet ADHD, og man kan få udleveret en litteraturliste over bøgerne. Husk lånerkort eller sundhedskort, hvis du vil låne materialerne.

Det er gratis at deltage. Men det er vigtig, at man tilmelder sig direkte på www.regionsjaelland.dk. Man finder også linket via www.kalundborgbib.dk under "det sker".Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0