AnnonceLuk annonce
Psykisk syg truede med kniv

07-09-2018

Politiet på Poulas Allé/ Niels Valdemars Allé i går. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går omringede politiet, fuld kampklædt og med maskinpistoler, et hus på Niels Valdemars Allé i Kalundborg pga. en psyskisk syg mand.

Da politiet, i går, var at finde på Niels Valdemars Allé i Kalundborg over flere timer, iført skudsikre veste m.m, og med maskinpistoler var det, fordi politiet kl. 11.13 i går formiddags fik en anmeldelse fra en 74-årig mand fra Kalundborg. Han var blevet opsøgt af en 63 årig forstyrret mand, som den 74-årig kender fra området. Manden var gået ind i den 74-åriges have, hvor han svingede med en kniv, mens han fremsagde verbale trusler.

Politiet kørte til mistænktes adresse for at anholde mistænkte, men han blev ikke truffet hjemme. Omkring kl. 17 blev politiet opmærksomme på, at mistænkte nu var kommet hjem. Politiet kørte igen til stedet, og mistænkte blev anholdt uden dramatik på sin adresse. 

Den anholdte blev sigtet for trusler. Han blev tilset af en læge, der sammen med politiet besluttede, at han skulle indlægges på et sygehus til fornøden behandling. 

”Det var en dramatisk opstart, men det sluttede heldigvis stille og roligt, og ikke en bloddråbe faldt. Men vi tog det selvfølgelig alvorligt,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Den anholdte vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0