AnnonceLuk annonce
Helleanlæg skal rykkes 

07-09-2018

Helleanlæg på Bredekildevej i Kalundborg, der nu skal rykkes. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I forgårs var der udvalgsmøde i Teknik og Miljø, og det blev her besluttet, at helleanlægget ud for Skovbrynet på Bredekildevej i Kalundborg skal rykkes.

På Bredekildevej i Kalundborg lavede man, i januar, et nyt helleanlæg lige umiddelbart inden og efter, man drejer op til Musisk Skole og 10. Klassecenter (KTC) ad Skovbrynet. Det helleanlæg skal nu rykkes.

”Det er jo ikke en sag, vi er stolte af, og vi skulle ikke gerne have flere af den slags sager. Men problemet er, at det helleanlæg, der er nu, forhindrer busser og store køretøjer i at dreje til venstre på Bredekildevej. Vi rykker derfor helleanlægget mod øst, altså mod Klosterparkvej, så det bliver muligt for busserne at dreje til venstre på Bredekildevej,” siger Jakob Beck Jensen (V), der er formand for Miljø & Teknikudvalget. 

Helleanlægget på Bredekildevej er en del af et trafiksikkerhedsprojekt, der har til formål at sænke bilernes hastighed, og give en mere sikker krydsning for bløde trafikanter.   

Hvornår arbejdet, med at flytte helleanlægget, går i gang, er endnu ikke planlagt.

”Jeg ved det ikke med sikkerhed, men så snart de har tid, går de i gang,” siger Jakob Beck Jensen. 

Ifølge Vejdirektoratets anbefalinger er der ikke behov for yderligere fartdæmpende foranstaltninger på det pågældende sted, da den nuværende hastighed på Bredekildevej holder sig lige under det niveau, hvor Vejdirektoratet anbefaler, at der etableres hastighedsdæmpende foranstaltninger. 

Læs også Diskussion om skolevej og Cykelsti fjernet for at lave tryg skolevejFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0