AnnonceLuk annonce
Kalundborgegnens Antennelaug styrker service

06-09-2018

Anders Baagland (tv) og Ivan Thygesen giver hånd på ny aftale. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborgegnens Antennelaug (Ka-Net) styrker igen deres service, da de netop har indgået aftale med Helpti.

Kalundborgegnens Antennelaug har til mål, at man som medlem af foreningen altid oplever rigtig god og personlig service, når man henvender sig med problemer. Derfor har de netop indgået aftale med det vestsjællandske online IT-firma Helpti, hvor Anders Baagland er direktør.

Der opstår forskellige problemer, og nogle gange er problemerne knyttet til computeren, hvilket kan være noget, der er ud over, hvad Ka-Net kan hjælpe med. Men det kan Helpti så højst sandsynligt. 

Nu kan vi henvise vores medlemmer til en ny samarbejdspartner. Vi ønsker, at yde vores medlemmer den bedste service, og vi har nu fået en unik mulighed fra det vestsjællandske online IT-firma, Helpti. Såfremt vi på kontoret ikke løser problemet på det private udstyr, så har vi mulighed for at henvise til Helpti, der yder medlemmerne gratis IT-hjælp første gang de henvender sig. Det gælder alt fra opdateringer, programmer der ikke vil starte, til oprydning af langsomme pc’er,” siger Ivan Thygesen, der er forretningsfører ved Kalundborgegnens Antennelaug, og slutter:

”Vi ser frem til samarbejdet, der helt bestemt betyder, at vi endnu engang styrker vores service over for vores medlemmer.”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0