AnnonceLuk annonce
Endnu et hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev 

05-09-2018

Gørlev udvalget, Lotte Bing Nielsen, Helge Carlsson og Jørgen Arnam-Olsen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Den 14. - 16. september er der igen Hesteskue og kræmmermarked i Gørlev

Heste, spændende kræmmerboder, diverse shows, æsler, veteranbiler og Ruds-Vedby garden - er noget af det, der kan opleves på årets føl og plagskue, samt kræmmermarked i Gørlev.

Der er tilmeldt 70 føl og plage til skuet i Gørlev lørdag den 15. september. De tilmeldte føl og plage fordeler sig på racerne Belgier, Jyder, Knabstruppere, Shetlændere, Haflingere, Tinker, Fjordheste, Islændere, Nordsvenske heste, Miniatureheste, Welsh og Sports ponyer. Også denne gang vil der være åben votering i forbindelse med kåringen således, at publikum kan følge med. Som altid har Kim Larsens Tivoli og Kræmmermarked åbent alle tre dage. Igen i år har man også valgt at bytte om på aktiviteterne lørdag og søndag, hvilket betyder, at der er bedømmelser lørdag og shows om søndagen. 

I år er der blevet plads til ca. 80 kræmmere og udstillere, og kræmmermarkedets mangeårige samarbejdspartner, Søren Tullesen fra Skipperkroen, sørger igen i år for, at der er masser af mad og drikke på pladsen. Der vil ligeså, som altid, være mulighed for at købe bl.a. is, øl/ vand, pølser, kaffe, kage osv. på pladsen. 

Udsolgt igen i år

Der er, som altid, udsolgt til kræmmermarkedet, og man har igen i år forsøgt at få et godt og varieret udbud af kræmmere. Gørlev Hesteskue- og kræmmermarked er fortsat en stor succes, hvor kræmmere og udstillere allerede er skrevet op til markederne til næste år.

Program:

Fredag 

  • Kræmmermarked og tivoli.

Lørdag

  • Åbnes hesteskue og kræmmermarked af Kalundborg Kommunes viceborgmester, Peter Jacobsen. 
  • Ruds-Vedby garden går gennem Gørlev lørdag formiddag og slutter på markedspladsen.
  • ”Skuets bedste” føl, hoppeplag, hingsteplag og 2-3 års plag udpeges. 
  • Løfteben konkurrence for føl.  
  • Præsentation af alle udstillede hesteracer og uddeling af ærespræmier, ligeså konkurrence for publikum.

Søndag 

  • Dagen åbnes af borgmester Martin Damm.
  • Diverse showindslag og underholdning.

Ved markedspladsen er der fine parkeringsmuligheder på p-arealerne i forbindelse med markedet, og arrangørerne håber, at gæsterne benytter disse, og dermed støtter de fremtidige markeder i Gørlev.  Det er ikke tilladt at parkere på villavejene omkring.

For yderligere info om Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked, henvises der til www.goerlevhesteogkraemmer.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0