AnnonceLuk annonce
Skudepisode ved Meny

01-09-2018

Skudepisode ved rundkørslen ved Meny i Kalundborg her til aften betyder, at politiet har afspærret alle veje i rundkørslen lige ved supermarkedet. Foto: Gitte Korsgaard

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Midt- og Vestsjællands Politi blev kl. 19.50 kaldt ud til en skudepisode i Kalundborg. Der var blevet skudt fra et køretøj mod et andet i området omkring rundkørslen ved Meny i Kalundborg.

Politiet ankom hurtig efter anmeldelse om skudepisode, og afspærrede området. Men de ved endnu ikke, hvad motivet er, hvem eller hvad, der er ramt, men har flere patruljer i området, herunder hundepatruljer, der leder efter spor.

”Vi ved, at der er affyret en række skud fra et køretøj mod et andet, men vi ved endnu ikke, hvad der er ramt. Vi har fundet nogle patronhylstre på nuværende tidspunkt, og leder videre,” fortæller indsatsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Jacob Trøst.

TV-Kalundborg har dog fået et tip om, at skud blev affyret fra en cross-maskine mod en bil. Dette er imidlertid ikke bekræftet af politiet.

Rundkørslen ved Meny i Kalundborg er spærret i alle retninger, dvs. ud ad Nørre Allé samt Holbækvejen. Holbækvejen vil være spærret en halv times tid endnu, og Nørre Allé omkring halvanden time, hvilket betyder til omkring kl. 22.30, ifølge Midt- og Vestsjællands Politi.

Eneste vej ind til Kalundborg lige nu er rundt om Novo Nordisk eller via Kåstrup.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0