AnnonceLuk annonce
Våd velkomst til Kalundborg

30-08-2018

En våd velkomst til Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De omkring 750 krydstogtgæster og 400 besætningsmedlemmer på det britiske krydstogsskib Saga Sapphire fik en noget våd velkomst til Kalundborg.

Præcis klokken otte torsdag morgen gled det 200 meter lange krydstogtskib Saga Sapphire til kaj i Kalundborg Havn. Ombord er der lige omkring 750 gæster og 400 besætningsmedlemmer.

Kalundborg plejer at vise sig fra sin bedste side med godt vejr når der er krydstogtgæster i byen, men sådan er det på ingen måde i dag. Regnen silede ned da de mange gæster gik i land torsdag morgen, faktisk lå der så meget vand på kajen at havnens fejemaskine måtte feje vandet væk, så gæsterne kunne komme nogenlunde tørskoet i land.

Desværre fortsætter regnen hele dagen, det betyder bl.a. at loppe markedet på Klostertorvet er aflyst.

Saga Sapphire er i øvrigt eneste krydstogtanløb i Kalundborg i år, fem andre anløb blev aflyst med begrundelsen ”Safety First”- rederiet mener nemlig, at krydstogtskibet, Marbella Discovery, er for stort til havnen i sin nuværende form.  

Det problem skulle i imidlertid være løst til næste år hvor Ny Vesthavn er færdig, her skal de største krydstogtskibe så anløbe.

Saga Sapphire afgår fra Kalundborg torsdag eftermiddag kl. 17.00Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0