AnnonceLuk annonce
Livsfarlige piller: Politiet søger anonyme vidner

28-08-2018

Af Jens Nielsen

Skoleelev har været indlagt efter at have indtaget giftige piller. Politiet opfordrer vidner, også anonyme, til at henvende sig.

Kalundborg Kommune advarede op til weekenden mod såkaldte uglepiller, der angiveligt er ecstasy, som florerer blandt børn og unge. En 13-årig skoleelev har været indlagt, efter at have indtaget stoffet, men er nu udskrevet igen.

Inden for de seneste to uger har omkring ti unge mennesker i Kalundborg Kommune taget de såkaldte uglepiller, og Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer nu eventuelle vidner til at henvende sig.

”Der er flere som har henvendt sig, folk skal bare ringe til politiet hvis man sidder inde med oplysninger om sagen, og det kan også gøres anonymt,” opfordrer Dan Warming, politikommissær, og leder af forebyggelse Vest under Midt- og Vestsjællands Politi, og fortsætter,

"Vi ved endnu ikke hvad pillerne indeholder, de er sendt til retskemisk analyse og vi har ikke modtaget resultatet på nuværende tidspunkt."

Kalundborg Kommune formoder, at der er tale om en form for "designer drug" (muligvis ecstasy). Indholdet af disse piller kan i værste fald være dødeligt, idet producenten - ud over det aktive stof - ofte tilsætter fx cement, rottegift og lignende. 

Har man som ung eller forælder behov for råd og vejledning, kan man kontakte ungebehandlerne hos kommunens Misbrug og Socialpsykiatri på tlf. 59 53 56 56.

Har man kendskab til sælgere/distributører af pillerne, så anmeld det straks til politiet på tlf. 114 (dette kan gøres anonymt).

Læs også: Advarsel: Giftige piller i omløbFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0