AnnonceLuk annonce
Dagli´Brugsen inviterer til stor grillfest på fredag

28-08-2018

Dagli’Brugsen Raklev er klar til at servere grillmad for kunderne på fredag, her uddeler Kirsten Halskov Andersen sammen med formand for butiksrådet Janne Christiansen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Dagli’Brugsen Raklev inviterer deres kunder til grillfest nu på fredag eftermiddag, og opbakningen plejer at være stor til arrangementet.

Vejrudsigten lover rimeligt sommervejr på fredag, det perfekte udgangspunkt for en god grillfest, og det er lige netop grillfest som uddeler i Dagli’Brugsen Raklev, Kirsten Halskov Andersen, sammen med personalet og butiksrådet, inviterer kunderne på, nu den kommende fredag i tidsrummet mellem kl. 16 og 20.

Det er 8. år i træk at det store telt sættes op på parkeringspladsen ved Dagli’Brugsen i Raklev for at de mange gæster kan sidde ned og nyde den lækre grillmad, der i år består af tyndstegsfilet, pølser, hjemmelavet kartoffelsalat samt øl, vand og vin, det hele serveres for et yderst beskedent beløb, og spisebilletterne købes i forretningen.

Det er kok Jens Andersen der står for at grille det lækre kød, mens butiksrådet hjælper til med alt det praktiske omkring grillfesten.

Som noget nyt i år vil der også være musik i teltet, det er musiker Tonny Kure som sørger for at sætte stemningen i vejret.

Det aktive butiksråd er også klar i forretningen med smagsprøver på bl.a. Raklevost, rødvin og Grimbergen øl, så er der lagt op til en hyggelig eftermiddag og aften i Dagli’Brugsen i Raklev.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0