AnnonceLuk annonce
Foredrag og fællesspisning med kendt skuespiller 

27-08-2018

Pernille Højmark kommer til Ubby Forsamlingshus med sit foredrag "Først nu forstår jeg intet".

Mød den kendte skuespiller og sanger Pernille Højmark i ærligt foredrag med afsæt i bogen "Først nu forstår jeg intet" i Ubby Forsamlingshus.

Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker har i samarbejde inviteret Pernille Højmark til Ubby Forsamlingshus onsdag d. 19. september. Dørene åbnes kl. 18.00 hvor Hvidebæk Lokalråd serverer stegt flæsk med persillesovs.

Kl. 19.00 går Pernille Højmark på scenen og tager tilhørerne med på en rejse igennem sit liv.

Pernille Højmark pakkede kufferten i 2013 og rejste til Buenos Aires for at finde varmen og ikke mindst lykken igen efter sin skilsmisse. Det blev en tur, hvor Pernille forsøgte at forstå sig selv bedre. En proces, der tog hende tilbage til sin barndom og ungdommen med druk, fest, kærlighed og svigt.

Foredraget fortæller historien om en rejse, der gik andre veje end forventet, en spændingsfyldt, ufiltreret, livsglad og hjertegribende beretning om den kendte sanger og skuespillers unge år.

Pernille Højmark rammer med sine foredrag et bredt publikum, taler ofte for fyldte sale, og når helt ud på stolesæderne med sin folkelighed og underholdende person.

Kalundborg biblioteker har igennem en årrække samarbejdet med Hvidebæk Lokalråd omkring planlægning og udvikling af arrangementer på Ubby bibliotek og forsamlingshus. bla. familiedage, dyredage og foredrag med fællesspisninger.

"Ved at Kalundborg biblioteker samarbejder med Hvidebæk Lokalråd, har vi fået skabt en række unikke arrangementer i Ubby bibliotek- og forsamlingshus. Vi er stor af beundring for det arbejde Lokalrådet yder for deres lokalområde, og som er medvirkende til at store navne som Pernille Højmark finder vej til Ubby", siger Stine Veisegaard, faglig koordinator på Kalundborg Biblioteker.

Vil man have fat i en billet til arrangementet med Pernille Højmark, kan de købes via kalundborgbib.dk eller ved Kalundborg biblioteker. Som medlem af Hvidebæk Lokalråd eller Biblioteksklubben gives rabat. Foredraget er støttet af Statens Kunstfond.

Om Pernille Højmark
I 1983 blev Pernille Højmark uddannet som skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Herefter blev hun kort tilknyttet Gladsaxe Teater, men hun er bedst kendt for musikken og sine roller i film og på tv, bl.a. i populære serier som Bryggeren, TAXA og Krøniken.

Foruden sit virke som foredragsholder og skuespiller er Pernille Højmark forsanger i festorkesteret Sweethearts, der trækker på elementer fra danseorienteret popmusik, såvel som dansktop. Her har hun sunget danskernes fester ind siden 1988.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0