AnnonceLuk annonce
Seje motionister trodsede vind og vand

26-08-2018

De 400 meter svømning foregik i svømmehallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

K-Tri har søndag afviklet sit årlige triatlonstævne i Kalundborg med 99 deltagere. Som en nyhed i år var der inviteret til en skole-cup for eleverne fra 8.-9. og 10 klasser samt 1., 2. og 3. G fra gymnasierne.

99 seje motionister, kvinder, mænd piger og drenge, trodsede både vand og vind da de søndag stillede til start i det årlige triatlonstævne i Kalundborg, et stævne som K-Tri har været arrangør af siden 2011.

Centrum for triatlonstævnet var græsarealet uden for Kalundborghallerne, her var der etableret skiftezone.

Svømningen, 400 meter, foregik i svømmehallen, derefter var det ud og få hjelm og cykelsko på og så ellers ni kilometer mod Røsnæs i stiv modvind. Deltagerne vendte ved Dyrehøj Vingård, og kunne så glæde sig over ni kilometer retur i medvind, inden der skulle løbes fire kilometer på en rute som gik ud ad Kystvejen og retur til mål ved Kalundborghallerne.

I år var arrangementet udvidet med en duatlon distance, så dem der ikke er så vilde med svømning, de løber, cykler og løber igen.

En anden nyhed i år var en skolecup, hvor eleverne fra 8.-9. og 10 klasser samt 1., 2. og 3. G fra gymnasierne kunne dyste mod hinanden. 

Seks elever fra 9. klasse på Skolen på Herredsåsen var med sammen med små 20 elever fra Odsherred Gymnasium.

Samlet vinder af triatlonstævnet blev Lars Peter Bloch fra den arrangerende klub, i en samlet tid på 55, 55 min. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0