AnnonceLuk annonce
Erhvervsforening er klar med stor markedsdag

19-08-2018

Sidste år var 'Byggemand Bob' en af de mest populære aktiviteter, så den er selvfølgelig også på programmet i år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Snertinge og Omegns Erhvervsforening afholder i år Snertinge Markedsdag lørdag d. 25. august 2018. Markedsdagen er en nytænkning af det 30 år gamle Snertinge Kræmmermarked, som mange kender.

Sidste år afholdte Snertinge og Omegns Erhvervsforening Snertinge Markedsdage for første gang, en nytænkning af det gamle kræmmermarked, og lørdag d. 25. august er den driftige erhvervsforening klar til igen af afholde markedsdage midt i Snertinge med masser af aktiviteter for hele familien.

”Sidste år modtog vi stor ros for en mærkbar mere børne- og familievenlig stemning på pladsen. Og det er den stemning vi gerne vil holde fast i med endnu flere aktiviteter for alle aldre. Der er de traditionelle kræmmerboder og det store øl-telt, hvoromkring forskellig underholdning vil finde sted i løbet af dagen,” fortæller formanden for Snertinge Og Omegns Erhvervsforening, Maria Carlson.

Igen i år, er der også et område, hvor det lokale erhvervsliv og foreninger kan vise alle nysgerrige, hvad de har at byde på. Eller de mange gæster kan få en snak med et byrådsmedlem fra Kalundborg Kommune. Herudover vil der på messeområdet være en ”Byggemand Bob” aktivitet, hvor børn og unge kan få lov at prøve kræfter med de traditionelle håndværksfag. I år bliver det brolægning, kloakrør samt fliser på væg der kan prøves kræfter med.

”Aktiviteten var en kæmpe succes sidste år, og derfor skal den selvfølgelig med igen i år, da vi jo er en erhvervsforening. Vi synes, at det er en sjov måde at få inddraget erhvervsdrivende håndværkere på dagen”, udtaler Maria Carlson.

Af aktiviteter for børn og barnlige sjæle byder pladsen på hoppeborge, ponyridning, klatrevæg, rodeogris, Superjumper, fiskedam og meget mere.

Fest lørdag aften

Lørdag aften inviteres alle interesserede til fest i det store opsatte telt på pladsen, der serveres en overdådig buffet med retter til alle.

Dagen sluttes af med livemusik i teltet, hvor det lokale band ”Hotter Than July” samt DJ’s for You Event spiller op til dans fra kl. 20 og der festes frem til midnat. Musikarrangementet er gratis!

Stort bankospil

Snertinge markedsdage starter faktisk allerede fredag aften, der er der stort bankospil i teltet på pladsen fra kl. 19-22. – Præmier er sponseret af lokale erhvervsdrivende. Pladsen åbner i år kl. 17, hvor der er mulighed for at købe mad og drikke inden bankospillet, samt få ”krudtet” ungerne af i hoppeborgen, inden roen skal indfinde sig til bankospillet.

Se programmet for de mange aktiviteter på facebook, KLIK HER

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0