AnnonceLuk annonce
Bliv Fit og Slank på bare 10 uger

17-08-2018

Thomas Saaby Hansen fra Go' Form, her sammen med Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go´ Form Kalundborg starter deres kost- og træningsforløb Fit og Slank til september. Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik er ny kostvejleder i motionscentret.

Sommeren har været varm og lang, det betyder også at der nok er røget lidt ekstra rosévin, grillpølser og is indenbords, som har sat sig på sidebenene, men det er der råd for.

Go’ Form Kalundborg på Hareskovvej er klar til endnu engang at starte deres Fit og Slank hold op, et træningsforløb over 10 uger med fællestræning to gange om ugen, fri træning i hele Go´ Form, personlig kostplan, vejninger, helbredstjek, foredrag og personligt træningsprogram.

Birgitte Cetti, som er indehaver af Kalundborg Helseklinik i Vænget er blevet tilsluttet Go’ Form som kostvejleder, og er en del af Fit og Slank holdet.

”Hver deltager på holdet får en personlig kostplan og en snak om hvordan man kan lægge sin livsstil om, og der vil også være et forløb med stres af, når du er stresset, er det en bremseklods for din krop, og du får ikke det maksimale ud af træningen,” fortæller Birgitte Cetti.

Thomas Saaby Hansen, som sammen med Søren Lund Larsen ejer Go’ Form, er glad for samarbejdet med Birgitte Cetti.

”Jeg er sikker på at det bliver rigtigt godt, Birgitte har en helt anden tilgang til tingene end vi før har været vandt til med de kostvejledere vi har haft tilknyttet, så vi ser frem til samarbejdet,” siger Thomas Saaby Hansen.

Fit og Slank starter søndag d. 2. september hos Go´ Form, og der er endnu få ledige pladser på holdet, hvor der er plads til 24.

16-års fødselsdag

I dag, fredag d. 17. august, 16 år siden at Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen startede Go’ Form i Kalundborg. Fødselsdagen blev fejret med morgenbrød til alle fredag morgen og senere på dagen var der fællesspisning med buffet.

De to indehavere er meget tilfredse med deres motionscenter, medlemstallet stiger støt, ikke mindst efter at alle træningsmaskiner blev skiftet i januar i år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0