AnnonceLuk annonce
Idræt for livet - om formiddagen

15-08-2018

RGI inviterer til ’Idræt for livet’. Modelfoto

Af Jens Nielsen

RGI tilbyder som noget helt nyt ’Idræt for livet’, motion for folk over 50 plus. Der er opstart på tirsdag d. 21. august i Røsnæshallen.

Raklev Gymnastik og Idrætsforening, RGI, tilbyder nu, i samarbejde med DGI, ’Idræt for livet’, motion om formiddagen i Røsnæshallen, for damer og herre over 50 plus.

”Vi blev kontaktet af DGI om vi ikke ville være med, og hallen står jo alligevel tom om formiddagen, så det har vi sagt ja tak til,” fortæller formand Gitte Nordbo Keller.

Der er åbent hus nu på tirsdag d. 21. august fra kl. 10-12, hvor hele konceptet præsenteres, så det er bare at møde op iført behageligt tøj, der er til at røre sig i samt sko til både indendørs og udendørs brug.

Der vil være aktiviteter både ude og inde, håndbold, fodbold, bordtennis, badminton, gåture, og så kommer DGI med en masse forskellige nye og spændende aktiviteter, så der skulle være mulighed for at alle kan være med, ligegyldigt hvad form man er i.

Gratis kaffe og smørrebrød

Det at være med i en idrætsforening handler også meget om det sociale, og derfor inviterer RGI på kaffe og smørrebrød efter træningen på tirsdag.

Det er helt gratis at deltage i ’Idræt for livet’ på tirsdag, som foregår i Røsnæshallen d. 21. august fra kl. 10 – 12. Der er ikke tilmelding, man møder bare op.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0