AnnonceLuk annonce
Ny kædebutik åbner i Kalundborg

10-08-2018

Würth Danmark åbner butik på Hareskovvej i Kalundborg sidst på året. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Würth Danmark åbner butik i Kalundborg sidst på året. Lejekontrakten til lokalerne på Hareskovvej er netop underskrevet.

Würth Danmark åbner endnu en butik, denne gang i Kalundborg, og dermed har Würth Danmark tæt på 30 butikker i Danmark, som leverer produkter inden for befæstelse, værktøj, kemi, sikkerhedsudstyr og meget mere til auto-, el-, vvs-, metal, træ- og byggebranchen.

Lejekontrakten er netop underskrevet på de 350 kvadratmeter store lokaler på hjørnet af Hareskovvej og Asnæsvej, med en rigtig god beliggenhed i kommunens mest trafikerede kryds.

Det er Casa Danica som udlejer lokalerne til Würth, og udlejeren er gået i gang med en omfattende renovering af lokalerne og så rykker Würth ind med deres inventar og varer senere på året.

Der er endnu ikke sat en åbningsdato, men det bliver sidst på året, formentligt omkring 1. december, oplyser Würths kædechef Rune Liljeroth, som torsdag var i Kalundborg til det første byggemøde i lokalerne på Hareskovvej.

Würth Danmark er Danmarks største B2B-salgsorganisation, der beskæftiger godt 500 medarbejdere og har hovedkontor og centrallager i Kolding. Würth Danmark er et datterselskab i den tyske, familieejede Würth gruppe.

Næsten alt udlejet

Casa Danica oplyser at der er stor interesse for at leje lokaler i de tidligere Carmen bygninger, kun et par store haller, som er egnet til lager eller produktion, står tomme, resten er udlejet. Senest er TV-Kalundborg.dk og Reklamekassen rykket ind i Casa Danica bygningerne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0