AnnonceLuk annonce
Vestre Havnevej - min fulde støtte.

09-07-2018

Læserbrev:

Min fulde støtte til Maj-Brit Christensen, Rosengade 16 i Kalundborg, som i et læserbrev i avisen i dag den 6. juli undrer sig over manglende effektiv løsning på trafikhelvedet på Vestre Havnevej i Kalundborg. Jeg skal lige gøre opmærksom på (for de politikere, som ikke kender byen), at Rosengade er en lille parallelvej til Vestre Havnevej med små haver ud til Vestre Havnevej.

Jeg selv både, som tidligere formand for Kalundborg Bys Lokalråd og nu som kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg Kommune, har længe kæmpet for at få en løsning på dette rædselsfulde problem.

Jeg undrer mig også over de mange penge, som kommunen har øst ud til tåbelige uduelige løsninger, når man for længe siden kunne have taget problemet for borgerne i området seriøst. Trafikbump er altid en effektiv løsning, som åbenbart snart er det eneste, trafikanterne har respekt for. Hvorfor ikke anlægge sådan nogle, når bl.a. Sæby, Gørlev og Høng har masser af den slags.

Som forhenværende politimand undrede det også mig, at formanden for Teknisk Udvalg lidt for arrogant henviste beboerne til at kontakte politiet, når de observerede en fartsynder. Hvad havde man dog forestillet sig, når man - som jeg ved – at der skal en fartmåling til, hvis sagen skal holde i retten. Politiets reaktion undrede mig også meget. De bad om borgernes hjælp???? Havde politiet forestillet sig, at borgerne skulle ud på gaden for at fotografere farsyndernes biler med nummerplader???? Igen ingen valid fartmåling, som kan bruges til noget som helst. I værste fald risikerer borgerne at blive forulempet.

Jeg fatter ikke, at man fra kommunes side ikke forstår, at det er et trafikhelvede at bo på Vestre Havnevej, Hærvigsgade og Lundevej - især på de tider af dagen, hvor der pendler flere tusinde biler igennem byen, hvor denne strækning er absolut uegnet som gennemkørselsvej ud mod Røsnæs.

Den omfartsvej nord om Kalundborg, som i sin tid blev slettet fra kommuneplanen, bør igen tilbage på vores kommuneplan. Alt for mange mennesker overvejer pt. helt at fraflytte deres boliger – ja helt ud af kommunen. Det kan vi ikke være bekendt.

Gert Larsen

KommunalbestyrelsesmedlemFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0