AnnonceLuk annonce
Bidrag - og bliv belønnet med vin

13-04-2018

Dyrehøj Vingaard. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Dyrehøj Vingaard tilbyder crowd funding i forbindelse med, at man gerne vil udvide de store vinmarker.

Crowd funding er "det nye sort" inden for finansiering - et folkets alternativ til traditionel finansiering via fx banker. Konceptet er, at helt almindelige mennesker via nettet tilbydes at investere i projekter og virksomheder, som de tror på - enten i form af et lån med aftalt forrentning, eller i form af et bidrag mod en belønning.  

Udvidelse af økologiske vinmarker 

”Vi deltager i funding initiativet med projektet: "Udvidelse af økologisk vinmark på Røsnæs". Med udvidelse af vinmarkerne fortsætter vi i sporet med at gøre Røsnæs til det centrale vindistrikt i DanmarkCrowd funding er en måde, hvorledes vi kan involvere flere i forretningen. Både dem, der i forvejen kender vingården, men også alle andre, der deler vores begejstring for vin af høj kvalitet. 

Dyrehøj Vingaard har valgt den model, hvor crowd funderne får en belønning, som i dette tilfælde er vin. Det mindste bidrag skal være på 200 kr. -  og det største kan være på 50.000 kr. 

”Vi har sammensat syv belønninger med et bredt udvalg af vores vine. Når du køber en af belønningerne, går hele fortjenesten direkte til vores nye økologiske vinmark.'. På den måde er også du med til at bakke os op i vores vision om en fremtid for produktion af vine af høj kvalitet i vinlandet Danmark,”siger Betina Newberry, der er vinbonde på Dyrehøj Vingaard, og fortsætter:

”Der er kæmpe muligheder i det, hvis man kan få folk op af stolene, og vi har jo allerede varerne, så man skal ikke vente tre år på en belønning. Med crowd funding bliver man en del af noget, en crowd funder støtter med hjertet. Det er, hvad det handler om, og vi får nogle fantastiske ambassadører.”

Bliv crowd funder på to minutter

Interessen for Dyrehøj Vingaards projekt er stor. 45 crowd fundere har allerede nu bidraget med næsten 50.000 kr. Man kan blive crowd funder ved at bruge to minutter og dit NemID. Projektperioden varer frem til den 22. maj.

Dyrehøj Vingaard på Røsnæs er Danmarks største vingård med cirka 30.000 økologisk dyrkede vinstokke. Vi startede for 10 år siden i 2008 i det små med at sætte 4.000 vinstokke, året efter udvidede vi med 8.000 vinstokke, og derefter tog det rigtig fart.

”Visionen for vores arbejde med Dyrehøj Vingaard har fra dag ét været, at opbygge en virksomhed der er rentabel og velfunderet. Måden vi når det mål på, er blandt andet ved at udnytte de fantastiske dyrkningsforhold som vores placering på Røsnæs forærer os - den er afgørende for at vi kan skabe vine, der kan begå sig internationalt,” siger Betina Newberry.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0