AnnonceLuk annonce


Påskefrokosten serveres på Reersø Kro

10-04-2017

Jens Nielsen, indehaver af Reersø kro er klar til at give gæsterne en god mad oplevelse i påskedagene. Foto Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Påsken er for mange en tid med gamle traditioner, bl.a. at spise en god påskefrokost sammen med familien og gode venner, og for mange går turen til Reersø Kro.

Igen i år er Jens Nielsen og personalet på Reersø kro klar til at tage i mod gæster alle påskedage, både til en lækker frokost, men også til en tre retters aftenmenu.

De fleste restauranter tilbyder påskefrokost som buffet, men sådan er det ikke på Reersø kro.

”Vi serverer påskefrokosten direkte ved bordene, først sild og fiskefilet, så kan gæsterne hygge sig med det inden vi server de varme retter og til sidst kommer vi ind med osten”, fortæller Jens Nielsen og fortsætter, ”Jeg tror at mange er trætte af at komme op til en buffet og skal stå i kø for at få mad, vi synes det er mere hyggeligt med servering direkte ved bordene”.

Reersø Kro plejer at have rigtigt travlt alle påskens dage, ”Gæsterne er vilde med vores påskefrokost, vi har en del nye gæster der kommer hvert år, men ellers er det mange faste gæster der kommer år efter år”, siger Jens Nielsen

Påskefrokosten består af, Sild med karrysalat, ½ æg med rejer, Ferskrøget laks med slik asparges, Fiskefilet med citron og remoulade, Røget Forel med røræg, Lammekølle med mint gele, Mørbradbøf med bløde løg, Ost og frugtsalat,.

De gæster som mere er til en aften menu kan glæde sig til en tre retters påskemenu bestående af, Stenbider rogn med hakket rødløg, creme fraiche og brød, Kalvefilet med urter, Pommes hasselback og Rødvins sauce, og Creme brulle til dessert.

Travlhed på de ellers stille dage

Det er helt naturligt at de første dage i ugen er ret stille på en kro som Reersø Kro, derfor har kroejer Jens Nielsen for nylig, med et nyt tiltag, fået sat godt gang i de stille dage, ved at tilbyde stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs hver mandage og tirsdage til en flad pris, og kalvesteg stegt som vildt med Waldorfsalat, kartofler, garniture og brun sovs om søndagen.

Både stegt flæsk og kalvesteg har været en kæmpe succes,

Vi har oplevet et ryk ind som vi slet ikke havde regnet med, vi har haft mange aftener med alt udsolgt, fortæller Jens Nielsen.



Klik her for at se billeder


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0