AnnonceLuk annonce


Kvickly forkæler håndværkerne

26-01-2017

Der er sat vindue i støvvæggen så kunderne kan følge med i byggeriet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Opbygningen af en helt ny åben slagterafdeling i Kvickly Kalundborg skrider planmæssigt frem, morgenbrød og frokost til håndværkerne sikrer det gode samarbejde.

Byggepladsen bag støvvæggen minder måske mere om en krigszone end et supermarked, men om få uger står der en helt ny og topmoderne slagterafdeling klar i Kvickly. En ombygning til hele ni millioner kroner.

Håndværkerne har travlt og der arbejdes koncentreret, der lægges gulv, der sættes mure op, mens andre laver huller til nye vinduer, og elektrikeren jonglerer rundt med rør og kabler.

Varehuschef Kirsti Thygesen viser rundt på byggepladsen, som er i gang bag den opsatte støvvæg som adskiller varehus og byggeplads.

”Det går faktisk efter planen, der kommer altid nogle uforudsete opgaver, og vi er et par dage efter tidsplanen, men det når vi at indhente inden vi er færdige”, fortæller Kirsti Thygesen.

”Vi bliver ikke færdig til tiden, det kan du glemme”, joker mureren, mens trillebøren med beton køres ind, ”så er der ingen kage på fredag”, fortsætter varehuschefen.

Og netop forkælelse af håndværkerne får måske det hele til at skride lidt nemmere.

”Håndværkerne får hver dag både morgenbrød og frokost, og så er der kage om fredagen hvis de holder tidsplanen, det motiverer hånværkerne og vi vil gerne have et godt samarbejde med dem”, siger Kirsti Thygesen.

Kunderne kan følge med

En så stor ombygning samtidig med at hele supermarkedet samtidig skal fungere, kan godt være en udfordring for så vel kunder som personale, men kunderne har taget godt i mod.

”Selv om vi bygger om er vi kommet rigtigt godt fra start, vores januar bliver bedre end sidste år, så det er vi meget tilfredse med, kunderne bakker op om den nye slagterafdeling, og nu har vi fået sat et vindue i støvvæggen så kan alle følge med i byggeriet”, fortæller varehuschefen.

Den ni millioner kroner dyre ombygning bliver til en topmoderne åben slagterafdeling, hvor de otte medarbejdere i slagter- og delikatesseafdelingen skal arbejde. Den nye slagterafdeling bliver med en otte meter lang disk til slagter, delikatesse og friske fisk, og hele afdelingen bliver åben så kunderne kan følge hele produktionen.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0